Green Wall Plus

Najčešće postavljena pitanja

Ovde možete da pronađete odgovore na pitanja koja su nam kupci najčešće postavljali. Ukoliko ne pronađete odgovor na pitanje koje imate, molimo vas da nas kontaktirate.

Da, koristimo samo stvarne biljke, koje su stabilizovane prirodnim procesom uz upotrebu glicerina i sredstava za bojenje hrane. Zahvaljujući tome, biljke stiču dugotrajnost i ne zahtevaju nikakvu naknadnu negu, vodu niti svetlost

Poseban metod konzervacije zasniva se na upotrebi vode, sredstava za bojenje hrane i glicerina i prema tome ne predstavlja nikakav rizik po zdravlje

Ne, nije potrebna nikakva nega. Naprotiv, stabilizovane biljke nikada ni pod kakvim okolnostima ne treba zalivati. Takođe im nije potrebna svetlost, a zahvaljujući svojim antistatičkim karakteristikama, ne sakupljaju prašinu. Ukratko, 100% prirodno, 0% nege.

Kada su duže izložene direktnoj sunčevoj svetlosti, neke biljke mogu da izblede nakon 2-3 godine.

Dok god je vlažnost vazduha ispod 70%, i temperatura između 10 i 35 stepeni, biljne slike, zidovi i druge takve instalacije mogu da se primenjuju i postavljaju bilo gde u zatvorenom prostoru – na primer, kod kuće u dnevnoj ili spavaćoj sobi ili trpezariji, u javnim objektima ili na sajmovima. Kancelarije, hoteli, klinike, radni prostori, restorani, spa i wellness centri itd.

Da, imaju dejstvo slično akustičnim panelima, izrađenim od mekanih prirodnih materijala i smanjuju i nivo buke i odjeka u zatvorenim prostorima. Posebno su efikasne u neutralisanju visokih frekfencija.

Pošto se radi o prirodnim biljkama, njihov prirodni miris će vremenom nestati. Ukoliko želite da dodate miris na instalacije od mahovine – i za to imamo preparat koji će mahovinu zaštititi i ulepšati ali i dati joj drugačiji miris (po vašem izboru)

Ne, ne 100%. Kao prvo, naše slike od biljaka su ručno izrađene. Kao drugo, biljke su prirodni proizvodi čija boja i oblik može da varira. Zato je svaka slika jedinstvena. Zelena boja je posebno problematična za fotografisanje pa slike mogu da budu za nijansu svetlije ili tamnije od stvarnog materijala

  • + 15%     Povećanje osećaja dobrobiti. Putem svetla, pogleda na prirodu i prirodnih boja
  • + 6%       Povećanje produktivnosti. Prirodni elementi značajno povećavaju produktivnost u radnom okruženju
  • + 15%     Povećanje kreativnosti. Povećanje zahvaljujući biljkama i sunčevoj svetlosti na radnom mestu

Cene variraju za svaku vrstu mahovine i za sve proizvode koje nudimo.

Na cenu utiče veliki broj faktora i dobro žemo izvagati svaku ponudu kako bismo vam je učinili pristupačnijom.

Veće površine će koštati manje po kvm ali će cena zavisiti od mnogo čega.

Spremni smo da čujemo vaše zahteve i da vas iznenadimo povoljnošću ponude.

Imate dodatno pitanje?
Popunite Kontakt Formu!